2024-06-18 – Nau Bostik – Inauguració Biblioteca Nova Babilònia

Aquest dimarts s’ha inaugurat, dins la Nau Botik, la Biblioteca Nova Babilònia. Aquesta nova biblioteca vol ser popular i social, oberta a tothom, especialitzada en arquitectura, urbanisme, art, fotografia, Barcelona -i els seus barris- i teoria política.

Actualment, la biblioteca disposa d’un fons de més:
· 1150 llibres sobre Arquitectura i Urbanisme
· 600 llibres sobre Art i Fotografia
· 400 llibres sobre Barcelona (història, urbanisme, arquitectura i fotografia)
· 200 llibres sobre teoria política, relacions internacionals, democràcia, drets humans, etc.

El projecte de la biblioteca, entesa com un espai educador i com una eina de transformació social, ha estat impulsat per El globus vermell i la pròpia Nau Bostik i ha rebut fons bibliogràfics de la Fundació Joan Miró, el CCCB, el MACBA, la Fundació Antoni Tàpies, el MUHBA i la Open Society Foundations, a més de diverses donacions particulars.

Si voleu aportar-hi fons, contacteu a: info@elglobusvermell.org 

A les fotografies veureu, a més de la Nova biblioteca, un petit recorregut de part de les naus que conformen la Nau Bostik, ja que es va aprofitar que és la setmana de l’arquitectura per fer també una petita visita guiada a qui va venir a la inauguració.

La biblioteca s’ha muntat per part de El Globus Vermell

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad