2024-06-21 – Exposició Miquel Barceló a la Pedrera

Miquel Barceló. Artista, sobretot pintor, però també esmerat en altres disciplines artístiques, ha estat exposant la seva obra ceràmica a la Pedrera (també coneguda com a Casa Milà) durant un llarg temps. Jo he trigat, però avui finalment he pogut anar a gaudir-ne. A mi m’ha agradat la majoria d’obra, principalment la més primerenca i primitiva realitzada en terres africanes i, també, quan hi incorpora els seus colors cridaners, a l’hora que càlids, a la senzillesa de les peces. No sé si per venir d’una nissaga de ceramistes, però m’ha commogut força. Tant, que no he pogut reprimir-me d’adquirir-ne el catàleg per gaudir-ne tot sovint a la petita biblioteca que vaig fent.

Recordo haver anat a alguna exposició seva de ben xic amb la meva família, mare sobretot, i flipar molt amb la seva obra on, cosa mai vista pels meus ulls, posava “coses” i materials enganxats a quadres de format gegantí. En fi, havia vist algun reportatge sobre les seves creacions ceràmiques i tenia moltes ganes de gaudir d’aquesta molt ben muntada exposició.

Si feu un clic a la foto podreu veure una part de l’exposició que, com a costum i també ben expressament, he editat en blanc i negre per no fer espòiler i així animar-vos a anar-hi en persona. Semblareu guiris perduts per Barcelona, com jo avui, però penso que no us decebrà.

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad