2024-06-11- LM6 – Jupiter50 – RPX100 – Chino

Ahir vàrem fer una petita sessió amb en Chino, virtuós de la guitarra Resophonica amb els estils de Blues, Swing, Jazz, Tango, Flamenc, i tot el que li posis per davant, ben segur.
A més de disparar amb digital per nodrir les seves xarxes socials a mi, manies que un té, prefereixo disparar amb munició de tota la vida, amb un rodet blanc i negre. Per a l’ocasió vaig carregar un RPX100, dels pocs que encara tinc (a veure quan m’animo a comprar-ne més) a la Leica M6. Com darrerament, vaig optar per al Júpiter-8 50 mm f/2, una òptica de l’antiga URSS (penso que ara seria Ucraïnesa), ja que li dona un contrast que m’encanta, fixeu-vos també en les zones fora de focus.

Què en penseu? Mola més les fotografies a l’antiga o, al contrari, les preferiu ben saturades de colors i amb la immediatesa de la tecnologia digital?

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad