2024-05-27 – XXVI Xistorra Rock – MagnamaraDj, Sin City i The Mothercrow

Dels dies més esperats per a totes les veïnes que encara creiem en el Rock’n’Roll i defugim dels moderns ritmes, és sens dubte el Xistorra Rock! Organitzat per la gran penya Inmortales (que sort que ho són, perquè envellir envelleixen com tots), sempre aconsegueixen portar bandes potents i genials. Després aquestes mateixes bandes les veiem triomfar arreu, i ho celebrem!

Però bé, enguany hem gaudit de la punxa-discs MagnamaraDJ, res a dir d’una de les millors DJ de la Prospe. Després ha passat un terratrèmol anomenat The Mothercrow, amb el seu R’n’R que defuig les versions i dona el 300% en directe. Molt recomanables.

Per acabar, i també per als més nostàlgics, Sin City ens ha transportat a un directe d’AC/DC, però amb la comoditat d’un escenari proper i familiar, sense haver de vendre un ronyó a un macroconcert per a guiris a Montjuïc i al Fòrum.

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad