Prova de Kodak Tri-X 400 caducada el gener de 2001

Ahir cercant altres coses a l’estudi vaig topar-me amb unes llaunes antigues de pel·lícula. Una d’elles Portava una argentina on posa Kodak Tri-X 400 – 01/2001. Jo la veritat encara que dispari molt amb rodet poques vegades havia gastat popular Tri-X, he tingut altres preferències.

Bé, he decidit de bobinar un rodet per experimentar a veure com aguantaria el pas del temps. He disparat mesurant la llum en un fotòmetre tant a ISO 200 com a ISO 100. Si no estés caducat l’hauria disparat mesurant a 200, però bé, ja que en teoria perden sensibilitat. La veritat és que poca diferència, així que a 400 queda prou bé.

El revelat ha estat a 20 Cº i amb Rodinal a dissolució 1+25 durant 10 minuts.

La càmera utilitzada una acabada d’adquirir Nikon FM amb un 28 mm F/2.8.

He pogut aconseguir 6 rodets i mig que encara quedaven i els desaré per disparar en alguna ocasió especial. Estic content!

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad