2024-03-09 – El mundo de Rita

Avui sessió amb una noia jove amb la qual fa molt de temps tenia ganes de treballar. El seu estilisme, personalitat i originalitat fa molt que em té captivat. Així que finalment amb pogut sincronitzar agendes i fer un matí de fotos a @Llumatics. Qui digui que el jovent no val per res no coneix a Rita; Ilustradora, pintora de murals i parets, fa de model, maquilla, exposa i un munt de coses més. Totes, a més, les fa superbé i això és així. Aquí una petita, molt petita, mostra de la feina feta avui. No n’oblideu el nom i crideu-la perquè us decori l’entorn i la vida. Fa falta molta més gent així!
P.d. A més he après un munt de la música que escolta la gent jove, un gust!

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad