2023-11-25 – Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO) a Tarantos

Aquest passat dissabte vaig tenir el plaer d’assistir al concert de “petit format” amb els BGKO. La música (i algun clip) la podeu escoltar al seu web, però recomano molt els seus directes plens d’energia i vitalitat de la tradició de l’est d’Europa.

Ja que m’agrada patir vaig fer el concert amb rodets i forçant al màxim. Objectiu Lluminós (f/1.7) velocitats baixes 1/30 – 1/50 i rebentar el pobre APX400 fins a 1600ISO. Després un revelat desatès amb Rodinal de 90 minuts i aquí els resultats. Val a dir que vaig ser un xic covard i també vaig disparar amb la Fuji X-Pro, però aquestes només per seguir viciat amb el dit i no sortiran a la llum.

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad