2023-06-24 – Last day in Arena Bar

Doncs sí, tot té un final… Ahir, dia 25 de juny del 2023, els més que amics Juan, Christin i Mar, juntament amb tota la colla d’amiguetes i canalles que hem compartit aquest genial i històric bareto del barri Gòtic Barcelona, vàrem fer la darrera nit festiva. Malauradament, o no, tanquen. La gentrificació, la merda de la Barcelona per a guiris fa que un altre establiment més que emblemàtic tiri la tovallola i deixi un munt de noctàmbuls sense un refugi on passar les nits de la ciutat. El trobarem molt i molt a faltar, però mai l’oblidarem.
Aquí unes poquetes fotos a tall de record de què va ser la darrera nit. Molts feia massa temps que no hi passàvem, però és que la vida són etapes i aquesta ja ha acabat.

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad