2022-12-17 – Bratia a l’estudi Sol de Sants Studio

Un moment de l’enregistrament a Sol de Sants Studio

Un cop més, tancat a l’estudi amb músics i no qualsevols, els components de Bratia! Així, més o menys, és el que passa quan una colla com aquesta es decideix a enregistrar la música que fan en aquest nou (o ja no tant nou) projecte d’Ivan Kovacevic.

Un nou grup amb un nou estil que barreja el Jazz manush amb els més llunyans sons balcànics. La combinació deliciosa. Jo per sort soc un privilegiat que els he pogut gaudir moltes vegades ja i ben aviat ho podreu fer vosaltres també.

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad