20è Festival de Blues de Barcelona – Presentació de “Preses Falses – 40 anys de Blues a Barcelona”

Doncs si, estigueu al lloro que per la pròxima edició del Festival de Blues de Barcelona (la vintena ja!!) presentarem a la Seu del Districte de Nou Barris, el recent llibre “Preses Falses“. Aquest és un petit tast del gran llibre que estem preparant fa quasi tres anys sobre el més destacat del Blues a Barcelona en els darrers temps. El plat fort són els retrats que hem anat fent en aquest temps. Tots en format analògic i revelats i editats manualment i artesanalment, com un bon Blues.

Seguirem informant, però de moment podeu veure el vídeo de presentació amb el tema “Hard To Say Goodbye – Dedicated to Amadeu Casas”, d’en Víctor Puertas acompanyat d’un grapat de bons professionals del Blues!

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad