2022-05-27 – Erràtik

L’Erràtik Festival neix a partir de la metamorfosi de la Festa del Circ Social. Vol aplegar des de la construcció col·lectiva, totes aquelles expressions artístiques de les joves del territori, per constituir-se com a festival jove d’art urbà.

Entre els seus trets d’identitat trobem el seu caràcter itinerant el qual li dona el nom d’Erràtik. Així, cada any es fa a un barri diferent… Vallbona, Canyelles, Trinitat Nova, Verdum i en aquesta ocasió Roquetes. També la seva vocació oberta, per això es realitza a les places. , Per últim, cal destacar la seva voluntat reivindicativa per connectar i donar veu a les inquietuds del jovent del barri que l’acull. En aquest cas, un equipament digne per les i els joves de Roquetes.

Amb la transformació cap a l’Erràtik sumem participació, sumem implicació i sumem propostes artístiques… Aquesta edició, amb una gran aposta per les Danses Urbanes i el Moviment, de la mà de la Izaskun Ortega i la gent d’Art District. Però a més, hi haurà espai pel teatre, la Cuina i el Make-Up (Kasal de Joves de Roquetes), per la Percussió (Bruixes i Bruixots de Trinitat Nova), la Xaranga (En Tàndem), per la Robòtica (Casal de Barri Som la Pera), pel Free-Style de futbol i com no, també pel Circ (Ateneu Popular 9 Barris i Casals Infantils de Roquetes i Trinitat Nova).

El proper 31 de maig ens trobarem a l’Amfiteatre de Roquetes (junt a l’Institut-Escola Antaviana) per cridar ben fort “Volem un nou Kasal de Joves a l’Amfiteatre!”

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad