2021-07-11 – 19è Festival de Blues de Barcelona – Barcelona Big Blues Band ft Spencer Evoy

BARCELONA BIG BLUES BAND
Tradicionalment, Barcelona ha donat bones Big Bands de jazz i de swing. Des de principis dels setanta fins a l’actualitat, han estat molts els músics i arranjadors de la ciutat que s’han deixat seduir per la potència i la versalitidad característiques d’aquest tipus de formacions. Però fins ara, cap d’elles ho havia fet amb la voluntat de dedicar-se a l’blues i a l’rhythm and blues. La Barcelona Big Blues Band, sota la direcció de l’contrabaixista Ivan Kovacevic, conjuga un grup de bons músics que creen un so energètic, salvatge i alhora sofisticat. A través dels seus arranjaments, Kovacevic s’aplica a la Big Band tota l’experiència i el criteri que ha anat adquirint en petits combos. El resultant és un torrent sonor en la tradició de bandes com les de T-Bone Walker o Johnny Otis.

Enfocada a acompanyar els millor artistes de l’rhythm’n’blues i rock’n’roll a nivell nacional i internacional, tenint d’aquesta manera una sonoritat àmplia i variable de el concert a el concert, ha col·laborat amb Dani Nel·lo, Ray Gelato, Myriam Swanson, Mike Sanchez, Drew Davies, Greg Piccolo, Steve Lucky & amp; Carmen Gettit, Mark Tortorici, Agusti Burriel, Blas Picón, Big Dani Pérez, Lluís Coloma, Sants Portes etc.

SPENCER EVOY

Saxofonista i cantant Canadenca establert a Londres, líder de la banda MFC Chicken. Evoy ha aconseguit portar el so de saxo tenor a rock & roll i garatge d’una manera molt personal. L’explosiva aposta de Spencer és hereva directa de el so Pacific Northwest amb una suada recepta de Frat-Surf-Garatge-RnR. Els seus shows desgranen un repertori propi insuflat per la seva característica energia escènica.
El seu pas per festivals com el Beat Fest, Fast Fun Bizarre, Surf-O-Rama, Cosmic Trip, etc. i clubs de prestigi d’Europa i els EUA, l’acrediten com un nom en alça dins de l’escena de l’Rhythm and Blues i el Rock and Roll.

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad