Medeski Martin & Wood (MMW) – ViJazz

De Medeski Martin & Wood (MMW) – Vijazz

Espectacular concert del trio Medeski Martin & Wood al festival ViJazz de Vilafranca del Penedès. L’emplaçament genial, el so meravellós, el poder per 10€ adquirir 3 bons vins, la copa i un seient preferent genial. Encara millor poder gaudir dels concerts de franc també (per als pobres fotògrafs sense acreditació sobretot).

Un -10 a l’encarregat o encarregats del Facebook “ViJazz Penedes” per demanar l’oro i el moro per acreditar-se i després no dir ni si ni no. Un a gran decepció deixar en mans d’aquesta gent l’apartat de comunicació, ni un mínim d’educació. Amés, perdoneu que us ratlli però m’han ben inflat els collons, publiques un enllaç al mateix Facebook per compartir amb els molt fans del festival les meves fotos i sense dir tampoc res de res, l’eliminen als 5 minuts. Amés de poc professionals no tenen la decència de contestar als missatges demanant explicacions (educadament) del mal quefer en la gestió de la seva gestió a les xarxes socials.

Bé, necessitava dir a algú que m’han tocat i bé la fibra veure a gent tant i tant incompetent i covarda a càrrec d’un esdeveniment tam ben muntat i amb un cartell tan aduc amb el que un bon amant del Jazz vol gaudir aprop d’on viu.

Bé, hem quedo amb el millor, dos concerts memorables de bona música fora de Barcelona.
[vimeo http://www.vimeo.com/69833100 w=400&h=225]

Medeski Martin & Wood #1 – ViJazz 2013 from Joan on Vimeo.

[vimeo http://www.vimeo.com/69841412 w=400&h=225]

Medeski Martin & Wood #2 – ViJazz 2013 from Joan on Vimeo.

Loading

2 respostes a «Medeski Martin & Wood (MMW) – ViJazz»

 1. Hola.
  Doncs jo si que estic interesat en poguer veure les fotos.
  I també dirte o recomanar-te que el concert de Phronesis va estar fantàstic, juntament amb Medeski, lo millor.

  1. Doncs aqui tens les de Medeski i també les de la Barcelona Big Blues Band, els dos únics concerts que vaig poder assistir aquest any. Acostumo a anar acreditat i ja que enguany varen passar de mi doncs vaig fer les de la BBBB (gracies al grup que els faig de fotògraf mitg oficial) i les de medeski amb una petita G11 ja que no m’havien acreditat ;/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

 • Responsable: Juan Martínez Serres.
 • Finalidad:  Moderar los comentarios.
 • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
 • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
 • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad