Unpackaging Lomography Belair 6×16

Img_6642Img_6643Img_6644Img_6645Img_6646Img_6649Img_6651

Inpresionant! Finalment i després d’esperar un parell de mesos ha arribat avui la darrera càmera de la meva cole.

L’embalatge deixa un xic trist, acostumants a les virgueries de caixes personalitzades per cada model de càmeras Lomography en aquesta, la recent Belair 6×12 només porta un petit llibre a mode de manual d’usuari, cap llibre sobre el que es pot fer amb aquesta càmera com ens tenen acostumats. També i trobo a faltar les piles LR44 (2) i una corretja per penjar-la al coll, més tenint en compte que no és precisament una joguina barata.

Però fa molt bona pinta i ja tinc un rodet dins a punt per disparar!

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad