Final de vacances de luxe; Menorca a Puigmenor amb bons amics

20090918185029_menorca

Aquest any he tingut la gran sort de poder escapar-me uns dies (sempre son pocs) a la meva illa preferida, Menorca. Amés he pogut coincidir amb molts bons amics que han compartit aquestos dies de sol, platge, bona teca i festa. Ja hi tinc ganes de tornar ;·) Amés de a l’Elia, tinc que donar moltes gràcies al Fer per ser com és i per fer-nos d’anfitriò a Puigmeno (llàstima que ja deixa aquesta fantàsica casa), a la Giorgia per venir des de Bolonia a visitar Menorca i a compartir la seva amistat, a la Laura per acompanyar-nos i fer-nos de guia local i a tots els amics de buimano, als d’Autos Xori (per arreglar el meu error) i a tots els peixets que hem van petonejar els peus a les cales. Totes les fotografíes

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad