Big Dani Pérez Organic Trio

20110122181630_dani-perez-organic-trio

Una nit més de les bones, de les de Capibola Blues!. Aquest divendres amb Master Class de ball amb els professors de l’escola swingmaniacs.com que van ensenyar-nos els passos bàsics per ballar aquest tipus de música. Després, amb entrepà per reposar forces, concert amb un dels millors saxofonistes d’aquest cantó del Llobregat acompanyat; Dani Pérez companyat, en aquesta ocasió, de Víctor Puertas als teclats (rotllet Hammond) i Marc Ruiz a la bateria. Un luxe dels grans de nou a Prosperitat. Amés, els professors i els alumnes varen acompanyar el concert posant en pràctica els passos de ball apresos a la MasterClass. Senzillament un luxe per tots els sentits! 

Àlbum complert a Picasa 
petit clip del concert

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad