Alan Bike

20100528014534_img_4404

Encara que feia un xic de mandra dominical i la pluja amenaçava la tornada a casa creuant tota la ciutat de Barcelona, finalment vàrem acudir al concert d’Alan Bike. Feia força que no anava al Honkytonk Blues Bar però sempre paga la pena, sobretot els diumenges amb els seus concerts en directe. El concert ha estat molt agradable i l’Alan, amés d’interpretar blues rural, negre i cru, s’ha passat quasi més estona xerrant i explicant-nos historietes. Amés de la veu i la guitarra de Mr. Bike, en alguns temes en Victor Dors ha acompanyat amb la seva tenaç harmònica alguns dels temes més moguts. Per sort amés d’un gran músic es tot un “showman” i un s’enganxa en cada una de les introduccions que fa a cada cançó. Ah! al final la pluja només ens ha refrescat del parking a la porta de casa, uff! -> Àlbum sencer

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad