8?? Festival de Blues de Barcelona – Blues & Circ

20100913031001_blues-i-circ

Blues de Circ, el títol de la proposta escènica creada conjuntament per artistes circenses formats a l’Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona i el grup novell Huckleberry Finn, contactat a través de la Societat de Blues de Barcelona. Tots plegats, han treballat orientats per l’experiència de l’internacional i veterà trio de pallassos Los Excéntricos, a la direcció de l’espectacle, i de Miriam Aparicio a la direcció musical, en la vessant artística, i per Francesc Marsellés i Menu Carvajal, en l’àmbit de producció.

Blues de Circ: Sis acròbates i cinc músics de blues han compost una partitura pròpia en clau d’humor on s’uneixen sentiment i destresa. Han investigat, experimentat, provat, improvisat, estudiat, assajat… per fer congeniar en el pentagrama el so nostàlgic d’un gènere musical d’origen afroamericà amb les tonalitats majors dels números de pista. Com a resultat final d’aquest procés, ha nascut una proposta amb format i estructura de cafè-concert, d’una hora de durada aproximada i adreçada a un públic adult.

-> Àlblum sencer a: picasaweb.google.com/linuxbcn

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Juan Martínez Serres.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Linuxbcn.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad